Traditionen tro skal det nye år bydes velkommen med champagne. Holte Vinlager i Køge iler med at hjælpe dig på vej til det helt rigtige vin-valg og advarer mod at servere tør champagne til kransekagen. Sukkeret i kransekagen dræber nemlig den tørre champagne fuldstændigt, og derfor anbefaler de en demi-sec, som står godt til sødmen fra kagen.

Foto: ABW

Til velkomst og nytårstale derimod er en tør type ideel (brut) – især hvis der serveres kanapéer. Vælger du at servere bobler til fisk eller skaldyr, er det mest oplagte en tør variant. Champagne smager også fortræffeligt til lyst kød.

De anbefaler følgende varianter:

Carte Blanche, Ellner

Demi Sec, Ellner

Blanc de Noirs Demi Sec, Trichet

La Puisance Grand Cru, Trichet

Kig ind butikken Torvebyen 1 – åbent lørdag 10-14

%d bloggers like this: