Køge Kommune har samlet både sæsonbooking og tilskud i samme løsning, fortæller de i en pressemeddelelse. Så når du i år skal ansøge om aktivitetstilskud, kursustilskud og lokaletilskud skal du også bruge EG On.

Du kan ansøge om aktivitets-, kursus- og lokaletilskud til og med 1. marts.

Før du søger om tilskud, skal du have indsendt en erklæring om, at din forening vil indhente en børneattest på instruktører, ledere og trænere, der har med børn og unge under 15 år at gøre. Dette gælder uanset om din forening beskæftiger børn og unge. Og så skal du ellers følge anvisningen her.

Kommunen synes selv det er nemt, men hvis du har brug for hjælp, så mød op i Borgerservice torsdag d. 15. februar kl. 14-18. Her kan du få hjælp efter først-til-mølle-princippet. Du kan med fordel medbringe din egen computer.

Foto: ABW
%d bloggers like this: