Lykke Outzen fra Køge, Lasse Buus fra Bjæverskov og Stiig Broby fra Roskilde er på den årlige generalforsamling valgt ind i bestyrelsen for den lokale forsikringsklub i det kundeejede GF Forsikring.

Det er kræfter med en bred vifte af erhvervserfaringer, som træder ind i bestyrelsen i GF Finans og GF Østsjælland, som er navnet på den selvstændige og lokale forsikringsklub under GF Forsikring, der bl.a. dækker Østsjælland, herunder Køge og Roskilde.

Lykke Outzen. Foto: GF Forsikring

Lykke Outzen, 43, er jurist og arbejder i Faxe Kommune. Hun har erfaring som kontorchef fra Beskæftigelsesministeriet og ATP og som kommunalpolitiker i Køge. Hun sidder forvejen i en række bestyrelser i Køge. Lykke bor i Køge og i sin fritid løbetræner hun i Køge Atletik.

Lasse Buus, 72, bor i Bjæverskov og har i sin karriere arbejdet i flere større danske virksomheder primært inden for produktion, forskning og udvikling. Han har gennem tiden været aktiv i lokalmiljøet og har haft forskellige tillidsposter i bl.a. grundejerforeningen og i vindmøllelavet. Han er formand for Bjæverskov Vandværk og medlem af Bjæverskov Nærmiljø, som arbejder for et bedre nærmiljø.

Stiig Broby, 63, har en baggrund i den finansielle sektor og ejer Promentor Group, der beskæftiger sig med bestyrelsesarbejde, rådgivning og ejendomme. I 2010 stiftede han sammen med andre ildsjæle ‘Glade Børn Fonden’, som målrettet arbejder med at glæde andre. I fritiden er det udover en håndfuld børnebørn også veteranbiler, der bruges tid på.

GF Finans og GF Østsjælland har kontorer i hhv. Køge og Roskilde.

 

%d bloggers like this: