Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

A Kassen

4. marts 2017 - 20. august 2017

Den internationalt anerkendte kunstnergruppe A Kassen bestående af Christian Bretton-Meyer, Morten Steen Hebsgaard, Søren Petersen og Tommy Petersen skaber et spektakulært kunstværk specifikt til KØS og Køge.

Lørdag 28. januar 2017 hælder kunstnergruppen flydende bronze i Køge Havn, hvormed bronzen i mødet med det kolde vand omdannes til massevis af små, unikke figurer. Kunstnerne udvælger heraf 6 figurer, som siden forstørres til modeller, der udstilles på museet. Disse modeller kan ses på museet på en udstilling fra 4. marts 2017, hvor det også vil være muligt at se andre af kunstnernes værker.
På udstillingen vil kunstnerne opfordre publikum til at give deres holdning til kende: Hvilken af de 6 udvalgte modeller, ønsker publikum skal blive støbt i bronze og blive den færdige skulptur på KØS’ forplads? Den færdige skulptur af bronze udstilles på KØS’ forplads lørdag 17. juni.

Om A Kassen.
Den internationalt anerkendte kunstnergruppe A Kassen blev dannet i 2004 og består af Christian Bretton-Meyer, Morten Steen Hebsgaard, Søren Petersen og Tommy Petersen. De har udstillet vidt og bredt med solo- og gruppeudstillinger på flere store museer i USA, Europa og i Danmark.

A Kassen er kendt for stedsspecifikke og performative installationer, fotografier og skulpturer typisk med diskrete, overraskende og humoristiske indgreb i udstillinger og i byrummet.

Værket bliver skabt over en længere proces. Se mere her.

Detaljer

Start:
4. marts 2017
Slut:
20. august 2017