Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangement om angst

februar 8 @ 19:00 - 20:30

Begivenhed Navigation

Børn og unge med angst – hvordan hjælper vi bedst?

Hvordan viser angstproblemer sig hos børn og unge? Hvordan forstår vi deres problemer, og hvordan hjælper vi dem bedst med at overvinde og håndtere angst og bekymring? Dét sætter dette arrangement fokus på.

Foto: ABW

Arrangementet finder sted torsdag d. 8. februar kl. 19-21.30 i Teaterbygningen i Køge. Det er gratis at deltage – du skal blot booke billet på Køge Biblioteks hjemmeside.

Angst og bekymringer er grundlæggende følelser, som alle kender. Hos nogle børn bliver følelserne så stærke og styrende, at det kan være svært for barnet at gøre de ting, der har lyst til.

De voksne omkring barnet kommer let til at stå i en situation, hvor de bliver i tvivl om, hvor meget de skal presse barnet til at gøre det, det er bange for. Derfor er det centralt at indgå et samarbejde med og omkring barnet, støtte det i at øve sig og få nye erfaringer og dermed langsomt overvinde og håndtere angsten. Det gode ved angst er, at man kan gøre noget ved det – også når det ser allersværest ud.

Arrangementet henvender sig til voksne og giver et bud på, hvordan man kan forstå angsten, og hvad man kan gøre for at støtte barnet eller den unge bedst muligt. Du får et indblik i det videnskabeligt baserede behandlingsprogram Cool Kids og i de centrale strategier til håndtering af angst, som programmet anvender. Derudover vil du kunne høre en personlig fortælling om at være forælder til et barn med angst.

Program
Om at være mor til en dreng med angst
v. Mia Kristina Hansen fra Foreningen for Børn med Angst

Børn og unge med angst – hjælp dit barn med at overvinde og håndtere angst og bekymring
v. Søren Benedikt Pedersen, psykolog i Cool Kids, Børne- og ungdomspsykologisk Klinik i Roskilde

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Køge Bibliotek

 

Detaljer

Dato:
februar 8
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

Teaterbygningen
Bag Haverne 1
Køge , 4600 Danmark
+ Google Map