Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gode elcykel-råd

april 17 16:00 - 18:00

Begivenhed Navigation

GF Fonden deler ud af gode råd om elcykler ved et gratis arrangement, så man uanset alder og eventuel sygdom kan få ekstra skub i pedalerne.

Foto: ABW

Er man glad for at cykle, men kommer sjældent afsted, fordi det er blevet for tungt at få gang i pedalerne, så er en elcykel måske løsningen.

– Sygdom og alder kan få mange til at droppe cykleriet. Det er rigtig ærgerligt, for en elcykel kan give medvind på cykelstierne og bringe cykelglæden tilbage, fortæller Klaus Snitgaard fra GF Forsikrings lokale kontor i Køge.

– Vi ved, at mange er lidt betænkelige, når det kommer til køb af elcykler. Derfor har vi sammen med Diabesforeningen lavet et arrangement om, hvad man skal være opmærksom på ved køb af elcykel, og også hvordan man forholder sig til sikkerheden.

Mulighed for prøvetur
GF Fonden er inviteret til at komme med de gode elcykel-råd, og HF Christiansen, der producerer elcykler, er også inviteret. HF Christiansen stiller med flere forskellige cykler på dagen, så man har mulighed for at få en prøvetur.

Arrangementet foregår tirsdag den 17. april 2018 kl. 16-18 på Møllebo, Nørre Boulevard 101, 4600 Køge. Det er gratis, og alle kan deltage – også selvom man ikke er medlem af Diabesforeningen eller er kunde hos GF.

Tilmelding senest torsdag 12. april 2018 på tlf. 42 80 96 33 eller på mail: johnna@andersen.mail.dk.

Detaljer

Dato:
april 17
Tidspunkt:
16:00 - 18:00

Sted

Møllebo
Nørre Boulevard 101
Køge, 4600
+ Google Map