Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Håndværkerseminar

marts 14 15:00 - 19:00

Den 14. marts 2018 besøger KPK Døre og Vinduer Køge med sit håndværkerseminar. Her giver vinduesproducenten tips og tricks til god rådgivning og kundeservice, og der er allerede nu rifter om pladserne.

– På seminaret vil vi dele ud af egen erfaring, give nyttige tricks til salg og rådgivning og sætte fokus på nogle af vores produktnyheder inden for blandt andet træ/alu, mens vi samtidig fremviser vores nye online prisberegner. Derudover vil vi kigge nærmere på de digitale muligheder og udfordringer, som vi kommer til at stå overfor i fremtiden, fortæller KPK’s salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

Foto: KPK Døre og Vinduer

– Dagen er således en rigtig god anledning til at møde sine konkollegaer i øjenhøjde, når vi besøger EUC Sjælland i Køge, og vi glæder os allerede nu til at inspirere byens mange håndværkere.

Foredrag om fremtidens slutkunder
Foruden videndeling fra KPK selv vil foredragsholder Niels Sønderby bidrage med et kreativt indspark, hvor daglige vaner bliver glemt og nye idéer kommer i fokus. Han har mere end 20 års erfaring fra kommunikation i reklamebranchen og kan således inspirere til, hvordan man på alle tænkelige måder kan øge sit salg til fremtidens forbrugere – også digitalt.

– Digitalisering får i stigende grad betydning for håndværkerne og ikke mindst håndværkernes kunder. I den forbindelse vil Niels Sønderby på en frisk og humoristisk måde stille skarpt på fremtidens forbrugere og give inspiration til, hvordan man i højere grad kan nå ud til dem, forklarer Peter Bechmann.

Seminaret er gratis og indeholder foruden inspirerende oplæg også aftensmad, kaffe og kage. Du kan læse mere om håndværkerseminarerne og tilmelde dig på www.kpk-vinduer.dk/for-haandvaerkere/hv-seminar

Programmet for håndværkerseminaret på EUC Sjælland
Seminaret afholdes klokken 15.00-19.00. Eftermiddagen indledes med en kop kaffe og en velkomst fra KPK’s salgschef Peter Bechmann, som efterfølgende vil dele ud af egen erfaring fra vinduesvirksomheden. Dernæst vil foredragsholder Niels Sønderby overtage med et indspark om fremtidens slutkunder. Dagen afrundes med aftensmad og kollegialt samvær.

Detaljer

Dato:
marts 14
Tidspunkt:
15:00 - 19:00

Sted

EUC Sjælland
Campusbuen 31
Køge, 4600
+ Google Map
Telefon:
55 75 33 00