Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Villa ved Køge slår dørene op

april 15 13:00 - 15:00

Hvis du går med tanker om at bygge et træhus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Åshøjvej 12A i Køge 15. april. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve et rummeligt og økonomisk træhus.

Foto: Scanwo

– Med 154 kvadratmeter efterlader planløsningen rigeligt med plads for den gennemsnitlige familie at boltre sig på. Huset er opført efter bygherres ønsker i en minimalistisk stil med stramme linjer og 58 kvadratmeter integreret carport og depotrum. Huset lever op til energikravene for 2020, og jordvarmeanlægget sikrer en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

Genvex-anlæg giver færre sygedage
Huset i Køge bliver ligesom alle øvrige helårshuse fra Scanwo forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge – især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

– Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et buldrende boligmarked er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar hundrede tusinde ved selvbyg
Huset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset leveret en nøglefærdig løsning, opført efter bygherres ønsker, men det er også muligt at blive boligejer med en selv- eller medbygløsning.

Foto: Scanwo

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg

Der afholdes åbent hus på adressen Åshøjvej 12A, 4600 Køge, søndag den 15. april fra kl. 13 til 15. De opstillede skilte viser vej.

Detaljer

Dato:
april 15
Tidspunkt:
13:00 - 15:00

Sted

Scanwos åbent hus
Åshøjvej 12A
Køge, 4600
+ Google Map